Weboldalkészítés. Rendben van. De mennyiért?

Az árak kérdése a honlapkészítés világában nem egységes, hiszen ahányféle elgondolás, amennyi más és más cél, annyi különböző weblap. Ha valaki azt mondja neked egy ajánlatban, hogy én márpedig függetlenül attól, hogy mire van szükséged, X forintért elvállalom weboldalad teljes megtervezését és elkészítését, az bizony több mint valószínű, hogy dilettáns és jobb, ha óvakodsz a vele való együttműködéstől.

A honlapkészítés árakat mindig az határozza meg, hogy konkrétan mire van szüksége a megrendelőnek. Így természetes, hogy mondjuk egy egyetemi tanár szakmai életrajzát és fotóit tartalmazó weboldalt nem annyiért készítünk el, mint egy olyan weblapot, amely például egy kristálypoharakat gyártó és forgalmazó cégnek készül, akik ráadásul webshopot is szeretnének beépíteni az oldalba.

Töltsd ki ajánlatkérő lapunkat, s elgondolásaid alapján mi összeállítunk neked egy egyéni árajánlatot, mely először természetesen csak körvonalazott ajánlat lesz, a továbbiakról személyesen, telefonon, vagy e-mailben egyeztetünk.