Professzionális Légifotózás
Drónfelvétel Készítés

Légifelvétel Készítés és drón videózás Profiktól, akik segítenek megvalósítani álmaidat

Légy részese, éld át újra a pillanatot!

Ezen az oldalon mindent elmondunk légifotózás, drón légifelvételek és esküvői légifotó témakörben. Ha Ön fel szeretné dobni céges vagy esküvői videóját, kérjük, olvasson tovább!

Mi az a drónfelvétel, hogyan történik a légifotózás?

A drónok felhasználása a fotózás területén egyre nagyobb szerepet kap már Magyarországon is, köszönhetően az ultramodern és elérhető árú drónoknak. Ezek a kisméretű repülő szerkezetek tökéletesen alkalmasak arra, hogy nagy felbontású felvételeket készítsenek egy eddig nem elérhető perspektívából, a levegőből.

A drón felvétel bár remek újdonság, természetesen megfelelő szaktudás szükséges hozzá. Ez igaz a digitális anyagok rögzítésére, de a drón biztonságos kezeléséhez is.

A légifotózás során különösen ügyelünk az eseményen résztvevők testi épségére, így a drónt mi magunk kezeljük. Ezáltal elkerülhetők a véletlen balesetek, s minden résztvevő csak a szórakozásra koncentrálhat!

Mik az előnyei a drón légifelvétel készítésnek?

Bárhol elkészíthető

Nincs szükség olyan költséges gépekre, mint pl. repülőgép vagy helikopter

Könnyen és szinte azonnal rendelkezésre áll

Az előnyök mellett pedig ott a varázslatos végeredmény, egy olyan felvétel, mely garantáltan feldobja bármelyik üzleti prezentációt vagy családi eseményt.

Nem elhanyagolható az újdonság hatása sem, a drón felvételek közösségi médiába való feltöltésével olyan viral hatás érhető el, mely hatalmas nézettséget generálhat.

Szolgáltatásaink

célunk a teljes elégedettség elérése

Légi Fotózás

Örökítsd meg életed fontos pillanatait egy más perspektívából, vagy tűnj ki az ingatlanpiac hirdetéseinek tömkelegéből a levegőből készített magas felbontású fényképekkel.

Légi filmkészítés

Drónunkkal magas felbontású videókat is készítünk, méghozzá abban a felbontásban, amiben te szeretnéd. Kedvedre válogathatsz a HD, Full HD illetve a 4K-s felbontások közül.

Kiszállás

Legyél az ország bármely területén, a távolság számunkra nem akadály. Sőt, ha külföldön van ránk szükséged sem probléma.

Utómunkálatok

Amennyiben van rá igény, utómunkát is vállalunk. Ezzel kapcsolatban kérd a személyre szabott árajánlatunkat.

Néhány ötlet a légi fotók, videók alkalmazására

Esküvői drón légifelvétel

Egy esküvő örök emlék marad, így mindenki szeretné, ha ez az alkalom valóban különleges lenne. Egy esküvői légifotó tökéletes lehet az egyedi emlékek egy még különlegesebb formában való megőrzésére! Egy esküvői videó, ahol a magasból veszik az ifjú párt és a vendégeket olyan pluszt ad majd a boldog pillanatokhoz, melyet még évek múlva is visszanéz mindenki. A drón felvétel készítés nincs időkorlátok közé szorítva, s az esküvő bármelyik pontján felhasználható. Nem kell hozzá megszakítani a ceremóniát, s nem fogja zavarni a vendégeket sem. Nem kell kompromisszumokat kötni a használatához, így a házasság eme első lépcsőfokán nem kell majd a technikai dolgokkal bajlódni! A légifelvétel úgy is megtörténhet, hogy közben senki sem figyel a technikára. Természetesen egy olyan csoportkép, ahol mindenki a drón felé integet, még egy extra különlegességet adhat az emlékezetes napot megörökítő digitális anyagnak! Légifotó készítés sporteseményen Az esküvői videó készítés mellett a drónok a sporteseményeken is kiválóan érzik magukat! A sportesemények rögzítése még sohasem volt ilyen könnyű, s a levegőből fotózva eddig még sohasem látott képek és videók születhetnek!

Drón felvétel a munkavégzésre

Nem csak szórakozásra használható a drón felvétel készítés, hanem hatékonyan támogatható vel a munkavégzés is. Ha Ön meg szeretné nézni, hogy egy építkezés hogyan halad, a drón ideális megoldás erre! Át szeretné tekinteni a mezőgazdasági területét, hogy átfogó képet kapjon róla? A drón pillanatok alatt nagy perspektívából mutatja meg Önnek a területet, majd közelebb repülve alaposabban is megtekinthetegy-egy részt. Természeti- vagy más károkat szeretne felmérni? Erre is kiváló megoldás a drón felvétel. A képes bizonyítékok rögzítésén felül olyan helyekre is eljuthat ez a repülő szerkezet, mely megközelítése emberi erővel lehetetlen vagy rendkívül veszélyes lenne.

Légifotózás településekről

Magyarország kiváló földrajzi adottságokkal rendelkezik, szinte nincs is olyan területe az országnak, ahol ne lehetne varázslatos képeket és videókat készíteni. A légifotózás segítségével itt is egy olyan plusz érhető el, mely kiemelkedhet modern korunk digitális anyagaiból. Csak rendelje meg Ön is a légifotózást a településéről, s az eredményt ossza meg a weboldalán, és a legnagyobb közösségi média platformokon, YouTube-on, Facebook-on illetve más helyeken! Az egyedi és különleges felvételeknek köszönhetően a médiumok szinte versengeni fognak egymással, hogy ki hozza le előbb a drón felvételeket, ingyen látogatottságot, s forgalmat generálva. A drón légifelvételek segítségével pedig olyan helyekről is készíthető felvétel, melyeket korábban nem lehetett megközelíteni. Nincs többé magas hegytető, sáros és nehezen elérhető völgy, járhatatlan utak, a drón segítségével Ön bármit bemutathat a közönségének! Ha Ön a természetet szerelmese, a drónok segítségével megoszthatja a varázslatos természeti örökségünket a nagyvilággal is. A nagy felbontású, magasból készített felvételek kiválóan alkalmasak tájak vagy meghatározott környezeti elemek széles perspektívában történő bemutatására. Kezdje a felvételt egy pontot mutatva, majd felemelkedve mutassa be a szűkebb, illetve a tágabb környezetet. Vagy induljon a magasból, s fokozatosan közeledve a talajszinthez, érkezzen meg a videóban egy meghatározott helyre. A légifotózás még sohasem volt ilyen olcsó, s ennyire elérhető, mint a drónok korában!

Légifotó készítés születésnapra

A születésnap szintén olyan ünnep, melyet mindenki meg akar őrizni. Az ünneplés ilyenkor sokkal lazább, s számos olyan pillanat fér bele, amelyet kár lenne örökre veszni hagyni. A drónok használata a születésnapok rögzítésére éppen ezért terjed rohamosan. Szinte bárhol, bármikor bevethetők, így a születésnapost akár abban a pillanatban is fel lehet venni, amikor ráébred, őt bizony meglepetéssel várják barátai. Természetesen a drón kezelését itt is szakképzett munkatársunk végzi. Ő a tapasztalatával olyan tippeket is tud adni, amellyel a légifotó készítése maximálisan kihasználható. Olyan kompozíciók állíthatók így össze, amelyek még évekig mosolyt csalnak minden résztvevő arcára, s melyeket minden következő születésnapon fel fognak emlegetni!

Sportesemények

A drón a sportesemény során sem jelent zavaró kompromisszumot, hiszen anélkül végzi a dolgát, hogy a sportolókat bármiben is akadályozná. A résztvevőknek így nem kell másra koncentrálniuk, mint a kiváló eredményekre, eközben pedig mi csodás felvételeket készítünk! Használja ki Ön is ezt a csodás, 21. századi technikai újítást a sportfelvételek készítésénél!

Örökítsd meg életed fontos pillanatait

Rólunk

Kik is vagyunk mi?

Az “Y” generáció tagjaként fiatalos lendülettel, profi technikai eszközökkel rátermetten végezzük el a ránk bízott feladatot. A digitális világ a mi otthonunk. Napra készen követjük és lelkesen alkalmazzuk a legújabb technikai megoldásokat.

Profi fotó, légi felvétel képében megörökítünk bármilyen eseményt. A drón biztonságos üzemeltetésére ügyelve biztosítjuk a balesetmentes felvételkészítést. Önnek csak az eseményt kell megszerveznie.

Az elvállalt feladat minőségi kivitelezése érdekében nagy gondot fordítunk a folyamatos kapcsolattartásra a megbízó igényeinek maximális figyelembevételével. Egyik legfőbb erősségünk a megbízhatóság.

Milyen digitális anyagok készülnek

A fent felsorolt használati esetek mindegyikében készülhetnek fotók és videók is. Ezeket a drónokra rögzített kép- és videó rögzítő eszközök készítik, melyeket kollégánk az Önnel való konzultáció után rögzít a repülő szerkezetre.

A felvételek többféle felbontásban is készülhetnek. Általánosságban elterjedt felbontás a drón felvétel készítés során a Full HD, mely 1920×1080 pixeles kép- és videóméretet jelöl. A legtöbb otthoni televízió és számítógépes monitor alkalmas az ilyen nagy felbontású videók lejátszására.

A Full HD videó tökéletes képminőséggel rendelkezik, amely még a nagy méretű televíziókon sem lesz „pixeles”, szemcsés.

A Full HD felbontás mellett egyre nagyobb teret hódít a 4K felbontású képek és videók használata, természetesen Ön a légifelvétel készítését kérheti ebben a felbontásban is. Ez a rögzítési mód 4096×3072 pixelt használ fel az anyag rögzítésére, ami négyszer részletgazdagabb felvételt tesz lehetővé, mint az amúgy is jó minőségű Full HD felvétel.

Ha Ön a 4K felbontású anyag rögzítését kéri, akkor biztos lehet abban, hogy a mostanában elterjedő 4K televíziókon is kiválóan megjelenő emléket kap kézhez a drón felvétel segítségével.

Keressen minket ha profi drón légifelvétel-légifotó készítését szeretné. Igazán kedvező árak 4K-s felbontású videókért! Drón légifotók és légifelvételek a KRIX.HU-tól. A legprofibb csapat áll Ön rendelkezésére, így a legminőségibb videót kapja kézhez.

Drón

Kamera

Referenciáink

Beszéljenek helyettünk a képek!

Áraink

Sajnos ebben a szakmában szinte képtelenség előre meghatározott árak szerint dolgozni. Mindenki más és más elképzeléssel fordul hozzánk, de tájékozatató jelleggel  összeállítottunk négy csomagot, ami támaszpontot tud neked adni abban, hogy milyen összegre számíthatsz. Egyedi árajánlatért kérj tőlünk árajánlatot!

Légifotó árak

BASIC CSOMAG

25.000 Ft

1 felszállás

20 perc repülési idő

~ 20 légifotó

EXTRA CSOMAG

40.000 Ft

2 felszállás

40 perc repülési idő

~ 40 légifotó

Légi videó árak

BASIC CSOMAG

35.000 Ft

1 felszállás

20 perc repülési idő

~20 percnyi nyers videó

EXTRA CSOMAG

50.000 Ft

2 felszállás

40 perc repülési idő

~ 40 percnyi nyers videó

Ajánlatkérés

Különleges légifelvételeket szeretnél?

Kérlek, add meg az adataidat.


Miben tudunk segíteni?

Írd meg nekünk üzenetben az elképzelésed, és hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.