Keresőoptimalizálás

INGYENES Keresőoptimalizálás 1 hónapig!

Jelentkezzen egyedülálló ajánlatunkra, melynek keretében mindenféle elkötelezettség nélkül első oldalra juttatjuk a Google keresőjében weboldalát egy Ön által megadott kulcsszóra!

Mire jó a keresőoptimalizálás?

Mint weboldal tulajdonos Ön is tudja, hogy a Google-n való megjelenésnek rengeteg előnye van. Legtöbben ott keresnek először egy adott szolgáltatásra vagy termékre és amennyiben nem Ön van a Google legelején, akkor ezek az ügyfelek a konkurenciához fognak menni.

Munkafolyamatunk

Kulcsszókutatás

Felkutatjuk a cégednek legmegfelelőbb kulcsszavakat, majd elemezzük őket. Ezek lesznek a sikeres keresőoptimalizálási kampányunk alapjai.

Tervezés

Megtervezzük, hogy mik azok az elemek a te weboldaladon, ahol változtatás szükséges. Ez szintén egy fontos eleme a munkánknak.

Optimalizálás

Az utolsú szakaszban folyamatos linképítésbe kezdünk. Az elért eredményekről minden hónap végén küldünk egy beszámolót.

Kiknek ajánljuk szolgáltatásunkat?

Mindenkinek akinek fontos az online megjelenés, illetve minden olyan cégnek, ami profitot termel abban az esetben ha a Google legelején helyezkedik el weboldaluk. Például:

Webáruház és weboldal tulajdonosoknak

Növeld webáruházad vagy weboldalad látogatottságát a nagyobb árbevétel érdekében.

Szakmai bloggereknek

Minden olyan bloggernek ajánljuk a keresőoptimalizálást, aki szeretne a szakmájában előrébb lépni.

Iparral foglalkozó cégeknek

Ha szeretnéd cégedet ismertebbé tenni és szeretnél új kapcsolatokat szerezni, akkor ránk van szükséged!

Szeretne ön is ilyen eredményeket?

Akkor jelentkezzen minél hamarabb, mert ez az ajánlat csak az első 10 jelentkezőre érvényes! Mi az egy hónap alatt mindent megteszünk annak érdekében, hogy megmutassuk hozzáértésünket a keresőoptimalizáláshoz. Egy hónap elég arra, hogy néhány kulcsszót felhozzunk a Google Top 10-es listájába, ezzel bizonyítva, hogy jó eredményeket tudunk elérni, rövid időn belül.

Miért ingyenes?

Azért, mert szeretnénk megmutatni leendő fizető ügyfeleinknek, hogy mi nem csak a levegőbe beszélünk, hanem tényleges eredményeket érünk el.

Miért válasszon minket?

Amióta a Google megváltoztatta az algoritmusát a legtöbb SEO ügynökség eredményei csökkeni kezdtek. Ugyanazokat a spames taktikákat használva nem kaptak olyan eredményeket mint szoktak és csodálkoztak, hogy miért nem működnek a régi módszereik. A tömeges rosszminőségű (spam) linkek korszaka lejárt. Mi kizárólag erős, minőségi linkeket építünk oldalára. Tudjuk mi az, ami műkődik és ezt szeretnénk Önnek bebizonyítani.

Szerintünk a keresőoptimalizálás könnyebb lett a változások óta, ugyanis a Google csak jóminőségű linkeket akar és ahhoz, hogy megállapítsuk mi az ami annak számít megfelelő hozzáértés és tapasztalat szükséges. Mi ezek alapján dolgozunk és ez meglátszik az eredményeinken is.

Mi történik miután lejár az egy hónap?

Küldünk önnek egy jelentést, hogy hogyan változtak a kulcsszavak helyezései. Leírjuk, hogy mit kell változtatni az oldalon ahhoz, hogy jobban teljesítsen a keresőkben és teszünk egy havidíjas ajánlatot, amit vagy elfogad vagy nem. Amennyiben igent mond az ajánlatunkra, mi elvégezzük a megfelelő változtatásokat az oldalon, amivel hatékonyabbá tesszük a Googleben való feltörekvést. Elvégzünk egy kulcsszó vizsgálatot, ahol megállapítjuk, hogy melyik kulcsszavakra kell a weboldalát feljebb hozni a  keresőkben. Ezután további linkeket építünk, ekkor már minden kulcsszót figyelembe véve, majd erről minden hónap végén jelentést küldünk.

Mit kell tennem?

Töltse ki a jelentkezést a felsorolt szempontok alapján. Ezután mi 48 órán belül visszajelzünk Önnek és megkezdjük a munkát amennyiben az Ön cégét választjuk.

  • Adjon meg nekünk 6 kulcsszót amit feljebb szeretne hozni a keresőben.
  • Mondja el, hogy volt-e már SEO csinálva az oldalon.
  • Ha igen, írja le, hogy mennyit költött rá és milyen eredménye volt.

Nem tudja milyen kulcsszavakra keresnek a vevői?

Nem probléma. Mondja el nekünk, hogy mivel foglalkozik a cége és mi elvégezzük a kulcsszókutatást önnek!

Ragadja meg ezt az egyedülálló alkalmat és jelentkezzen. Lehet, hogy nem is gondolt rá mennyit segíthet üzletének egy első oldali Google helyezés. Most ingyen, mindenféle elkötelezettség nélkül megtudhatja.

Lépj velünk kapcsolatba, írj nekünk bátran

Kapcsolat

Fordulj hozzánk bizalommal, munkatársaink szívesen állnak rendelkezésedre.

info@krix.hu

Telefon

Keress minket telefonon.

06 30 827 6261

Irodánk

Személyes tárgyalás esetén kérj előre egyeztetett időpontot.

1067 Budapest, Teréz krt. 31

Szeretnél bekerülni a Google első oldalára?

Kérlek, add meg az adataidat, hogy felvehessük veled a kapcsolatot.


Milyen kulcsszavakat tartasz fontosnak, hogy bekerüljenek az első oldalra?

Kérlek írj pár fontosabb kulcsszót, ami jól leírja a cégedet, illetve ha van olyan információ, amit szerinted érdemes tudnunk a cégedről vagy akár a versenytársakról, akkor röviden itt fejtsd ki.