Keresőoptimalizálás

Növeld a Látogatóid Növeld a Bevételed

Érd el a legjobb helyezéseket a keresőrendszerekben.
Kerülj a konkurencia elé, kerülj a piac legtetejére.
Építs kapcsolatokat, szerezz új ügyfeleket.
Maximalizáld a forgalmadat.

Bízd magad profikra

Érd el a legjobb helyezéseket a keresőrendszerekben

Munkafolyamatunk

Kulcsszókutatás

Felkutatjuk a cégednek legmegfelelőbb kulcsszavakat, majd elemezzük őket. Ezek lesznek a sikeres keresőoptimalizálási kampányunk alapjai.

Tervezés

Megtervezzük, hogy mik azok az elemek a te weboldaladon, ahol változtatás szükséges. Ez szintén egy fontos eleme a munkánknak.

Optimalizálás

Az utolsú szakaszban folyamatos linképítésbe kezdünk. Az elért eredményekről minden hónap végén küldünk egy beszámolót.

Kiknek ajánljuk szolgáltatásunkat?

Mindenkinek akinek fontos az online megjelenés, illetve minden olyan cégnek, ami profitot termel abban az esetben ha a Google legelején helyezkedik el weboldaluk. Például:

Webáruház és weboldal tulajdonosoknak

Növeld webáruházad vagy weboldalad látogatottságát a nagyobb árbevétel érdekében.

Szakmai bloggereknek

Minden olyan bloggernek ajánljuk a keresőoptimalizálást, aki szeretne a szakmájában előrébb lépni.

Iparral foglalkozó cégeknek

Ha szeretnéd cégedet ismertebbé tenni és szeretnél új kapcsolatokat szerezni, akkor ránk van szükséged!

Keresőoptimalizálás

A keresőoptimalizálás, vagy másik népszerű elnevezésén a SEO manapság az internetes jelenlét egyik legmeghatározóbb alapja. Kizárólag olyan weboldalak képesek hosszú távon is sikeresen megtartani rangos helyezésüket a Google keresőrendszerében melyek teljes egészében SEO szakemberek felügyelete alatt állnak, és jó esetben már eleve SEO szempontok figyelembevételével készültek.

Növeld a Látogatóid Számát -> Növeld Bevételedet

Szeretnél Te is az élvonalban lenni? Töltsd ki ajánlatkérő űrlapunkat! Hamarosan válaszolni fogunk.

Lépj velünk kapcsolatba, írj nekünk bátran

Kapcsolat

Fordulj hozzánk bizalommal, munkatársaink szívesen állnak rendelkezésedre.

info@krix.hu

Telefon

Keress minket telefonon.

06 30 827 6261

Irodánk

Személyes tárgyalás esetén kérj előre egyeztetett időpontot.

1067 Budapest, Teréz krt. 31

Szeretnél bekerülni a Google első oldalára?

Kérlek, add meg az adataidat, hogy felvehessük veled a kapcsolatot.


Milyen kulcsszavakat tartasz fontosnak, hogy bekerüljenek az első oldalra?

Kérlek írj pár fontosabb kulcsszót, ami jól leírja a cégedet, illetve ha van olyan információ, amit szerinted érdemes tudnunk a cégedről vagy akár a versenytársakról, akkor röviden itt fejtsd ki.


ügyfeleink véleményei

Nagyon szépen köszönöm a Krix.hu-nak, hogy 2 hónap alatt előrehozták a keresési találatokban minden fontos kulcsszavamat. Azóta minden nap csörög a telefonom, a weboldalam forgalma pedig az egekben.

Bátran ajánlom őket!

Mák Dominik
dronpilotad.hu

Amióta Bencéékkel dolgozom szinte alig tudok időpontot találni a régi vendégeimnek. Ha így folytatjuk, kénytelen leszek felvenni valakit magam mellé.

Köszönöm!

Mile Adrienn
kozmetikus

Miért válassz minket?

A keresőoptimalizálás egy igen ingatag terület azok számára, akik nem értenek hozzá, vagy rosszabb esetben azt hirdetik magukról, hogy szakértői a különféle, idevágó megoldásoknak, azonban jelentős eredményeket elérni képtelenek.
Cégünk soha, semmilyen körülmények között nem bocsátkozik felelőtlen ígéretekbe a SEO kapcsán, hiszen kizárólag a területen munkálkodó ál-szakemberek ígérnek 100%-os eredményekkel járó, gyors és maradandó sikert. A SEO fogalma bizonyos értelemben megfoghatatlan, ennek megfelelően minden egyes feladat más, mint a többi.

Mi a keresőoptimalizálás területén szerzett jelentős tapasztalatainknak köszönhetően olyan kampányokat készítünk weboldalad sikerességének elérése érdekében, mely alapvetéseit tekintve különbözik a hazánkban elterjedt félmegoldásoktól, hiszen naprakész módon, nemzetközi információk alapján dolgozunk, s amit nyújtani tudunk a SEO világában, az garantáltan mindig a legfrissebb szabályok, módszerek és eljárások alapján történik.

Nem ígérjük, hogy heteken belül te leszel az első a releváns Google találatok között, ellenben garantált, hogy 2-3 hónapos, a kezdetektől alaposan priorizált ütemtervezetünk véghezvitele maradandó eredménnyel szolgál.

Felállított statisztikánk azt mutatja, hogy mindazok 90%-a, akik végül az olcsóbb, sokat ígérő vállalkozások SEO megoldásait választják, fél éven belül súlyos mértékben elveszítik eleinte kecsegtetőnek tűnő helyezéseiket, s igen sok esetben akár a nyolcadik, tizedik találati oldalra kerülnek. Mi nem használunk a Google által tiltott módszereket és nem trükközünk. Ezért érnek el az általunk kezelt weboldalak rendere hosszú távú sikereket.