Logó Készítés & Logo Tervezés Olcsón

Árainkat megtekintheted az oldal alján.

Sokan nem értik miért is fontos a banner készítés és miért olyan összetett feladat ez. Az köztudott, hogy az online megjelenés ma már elengedhetetlen ahhoz, hogy a vállalkozásunk sikeres legyen. Ha a cégünket szeretnénk reklámozni, akkor az első feladat a banner készítés. Nem mindegy, milyen a reklám, milyen formák, ábrák, szövegek, feliratok vannak rajta. Vagy megnyeri elsőre a látogatót, vagy sem. Ezért fontos a banner készítés és ezért nem mindegy, melyik webdesigner mellett döntünk.

Emelkedj ki a szürkeségből egy igazán jó logóval!

Egy modern cég eredményességéhez jelentős százalékban hozzájárul az is, hogy milyen módon képes magát prezentálni, legyen szó szakmai fórumokról, üzleti tárgyalásokról, vagy a különféle médiumokban való megjelenésről.
Ezen arculat központi eleme pedig az az apróságnak tűnő valami, mely igazából a lelkét adhatja a sikernek: nem másról van szó, mint a logóról.

Nézz körül az interneten, s közben gondolj a tévéreklámokra, újsághirdetésekre, óriásplakátokra is, majd vond le a konzekvenciát: rád vásárlóként, felhasználóként mi gyakorol nagyobb hatást? Egy bonyolult szakmai összefoglaló néhány idegen szóval megspékelve, vagy inkább egy a minimal design szellemiségében készült, kifejező logó, egy a cég teljes egészét reprezentáló aprócska grafikai elem?

Logótervezés közösen

Ha logókészítésről van szó, egy pillanatra sem szabad azt hinni, hogy a grafikus majd megálmodja a megfelelő mintát és egy-két nap alatt készen is van, amit megrendeltünk.
Először meg kell ismerkednünk céged működésének lényegi elemeivel, hozzáállásotok és szakmai kvalitásotok jellemzőivel, hogy a munka megkezdődhessék.

A logótervezés árak tekintetében hasonló terület, mint a weboldalkészítés: nincsenek fixre szabott áraink, mivel minden esetben egyedi árajánlatot készítünk, melynek minden elemét megrendelőinkkel közösen határozzuk meg, hiszen cégfilozófiánk alapjainak egyike a rugalmasság.

Bevésődni a tudatba

A logó legfontosabb célja, hogy egész egyszerűen részévé váljon az emberek gondolkodásának, legalábbis azon a területen, amelyen érdekelt vagy.
Ha téglával kereskedsz, ugyanúgy a te logód, majd automatikusan céged neve jusson eszébe mindenkinek, akárcsak egy ügyvédi iroda, asztalos vállalkozás, vagy mondjuk egy zenekar esetében: „mi is a neve annak az együttesnek, ja igen, itt van előttem a logójuk”.

Ha eléred, hogy az emberek eszébe jusson a logód, akkor eléred azt is, hogy téged keressenek, ha szükség van a szolgáltatásodra. Ennél nem igazán kell több a sikerhez.
Logótervezés kapcsán is érdeklődj bátran!

Légifelvétel készítés
Webdesign

Logó Készítés Árak

 

A logó tervezés árak igen változóak, mivel több tényező is befolyásolja. A logó tervezés árak minden grafikus esetében különböznek, de az sem mindegy mennyire bonyolult a feladat, milyen különleges elvárásai vannak az ügyfélnek. Viszont ezen nem érdemes spórolni, mert a logó a vállalkozásunk jelképe lesz, így tökéletesnek kell lennie. A grafikus a logó készítés folyamán arra törekszik, hogy különlegeset alkosson, amely elnyeri a jövendőbeli ügyfeleink tetszését. Sok jó webdesigner és grafikus van nálunk, akik hatalmas tapasztalattal rendelkeznek, ezért érdemes mellettünk dönteni.

Az online jelenlét hatalmas profitot termelhet, de ha nem figyelünk az apró részletekre nem lesz nyereséges a vállalkozásunk. A grafikus munkája is lényeges, hiszen a logó tervezés is szükséges ahhoz, hogy a cégünk egyedivé váljon. Kell valami, amiről az ügyfeleknek a mi vállalkozásunk jut az eszébe és ez nem más mint a logó. A logó tervező program segítségével különböző színek, minták, ábrák összedolgozása lehetséges, így egyedi képet kaphatunk, amely díszítheti a cégtáblánkat, a névjegyünket és a reklámanyagainkat is. A jó grafikus tökéletes munkát végez és ha az ügyfél nem elégedett készséges és változtat azokon a dolgokon amik nem tetszenek a megrendelőnek.

Az internet segítségével sok szakembert felkereshetünk és árajánlatot kérhetünk. Ki sem kell mozdulnunk otthonról, hiszen mindent elintézhetünk online. A grafikus és a webdesigner a tervezeteket átküldheti e-mailben, így a személyes találkozó nem is olyan fontos. Ennek köszönhetően hatékonyan és gyorsan végeztethetjük el ezeket a fontos munkálatokat szakértőkkel! Kérjen tőlünk ajánlatot a lejebb található form-ot kitöltve!

3 csomag közül lehet választani:

1.

2.

3.