Krix.hu - Online Media Productions

Keresőoptimalizálás

A keresőoptimalizálás, vagy másik népszerű elnevezésén a SEO (Search Engine Optimization) manapság az internetes jelenlét egyik legmeghatározóbb alapvetése. Kizárólag olyan weboldalak képesek hosszú távon is sikeresen megtartani rangos elhelyezkedésüket a legnépszerűbb keresőrendszerek felületén, melyek teljes egészében SEO szakemberek felügyelete alatt állnak, s jó esetben már eleve SEO szempontok figyelembevételével készültek.

Növeld a Látogatóid Számát -> Növeld Bevételedet

Bízd magad profikra

Érd el a legjobb helyezéseket a keresőrendszerekben

Kulcsszókutatás

Felkutatjuk a cégednek legmegfelelőbb kulcsszavakat, majd elemezzük őket. Ezek lesznek a sikeres keresőoptimalizálási kampányunk alapjai.

Tervezés

Megtervezzük, hogy mik azok az elemek a te weboldaladon, ahol változtatás szükséges. Ez szintén egy fontos eleme a munkánknak.

Optimalizálás

Az utolsú szakaszban folyamatos linképítésbe kezdünk. Az elért eredményekről minden hónap végén küldünk egy beszámolót.

ügyfeleink véleményei

Nagyon szépen köszönöm a Krix.hu-nak, hogy 2 hónap alatt előrehozták a keresési találatokban minden fontos kulcsszavamat. Azóta minden nap csörög a telefonom, a weboldalam forgalma pedig az egekben.

Bátran ajánlom őket!

Mák Dominik
dronpilotad.hu

Amióta Bencéékkel dolgozom szinte alig tudok időpontot találni a régi vendégeimnek. Ha így folytatjuk, kénytelen leszek felvenni valakit magam mellé.

Köszönöm!

Mile Adrienn
kozmetikus

Miért válassz minket?

A keresőoptimalizálás egy igen ingatag terület azok számára, akik nem értenek hozzá, vagy rosszabb esetben azt hirdetik magukról, hogy szakértői a különféle, idevágó megoldásoknak, azonban jelentős eredményeket elérni képtelenek.
Cégünk soha, semmilyen körülmények között nem bocsátkozik felelőtlen ígéretekbe a SEO kapcsán, hiszen kizárólag a területen munkálkodó ál-szakemberek ígérnek 100%-os eredményekkel járó, gyors és maradandó sikert. A SEO fogalma bizonyos értelemben megfoghatatlan, ennek megfelelően minden egyes feladat más, mint a többi.

Mi a keresőoptimalizálás területén szerzett jelentős tapasztalatainknak köszönhetően olyan kampányokat készítünk weboldalad sikerességének elérése érdekében, mely alapvetéseit tekintve különbözik a hazánkban elterjedt félmegoldásoktól, hiszen naprakész módon, nemzetközi információk alapján dolgozunk, s amit nyújtani tudunk a SEO világában, az garantáltan mindig a legfrissebb szabályok, módszerek és eljárások alapján történik.

Nem ígérjük, hogy heteken belül te leszel az első a releváns Google találatok között, ellenben garantált, hogy 2-3 hónapos, a kezdetektől alaposan priorizált ütemtervezetünk véghezvitele maradandó eredménnyel szolgál.

Felállított statisztikánk azt mutatja, hogy mindazok 90%-a, akik végül az olcsóbb, sokat ígérő vállalkozások SEO megoldásait választják, fél éven belül súlyos mértékben elveszítik eleinte kecsegtetőnek tűnő helyezéseiket, s igen sok esetben akár a nyolcadik, tizedik találati oldalra kerülnek. Mi nem használunk a Google által tiltott módszereket és nem trükközünk. Ezért érnek el az általunk kezelt weboldalak rendere hosszú távú sikereket.

Lépj velünk kapcsolatba, írj nekünk bátran

Szeretnél bekerülni a Google első oldalára?

Kérlek, add meg az adataidat, hogy felvehessük veled a kapcsolatot.


Milyen kulcsszavakat tartasz fontosnak, hogy bekerüljenek az első oldalra?

Kérlek írj pár fontosabb kulcsszót, ami jól leírja a cégedet, illetve ha van olyan információ, amit szerinted érdemes tudnunk a cégedről vagy akár a versenytársakról, akkor röviden itt fejtsd ki.