3D Virtuális Ingatlan Séta Készítés

Virtuális Ingatlan Túra Készítés Matterport 3D Kamerával

Ingatlanfotó
Ingatlanvideó

Örömmel elkészítjük az ingatlanok fotóit-videóit a lehető legszebb formájukban. A tökéletes képek és videó elkészítéséhez szükség van a megrendelő részéről is némi segítségre és rugalmasságra.

Építkezések dokumentációja

A 3D-s technológia lehetővé teszi az épületek felmérését, utólagosan, otthonról. Centiméter pontos méréseket lehet végezni az ingatlan teljes terjedelmében. Igény esetén a GPS koordináták feljegyzését is biztosítjuk.

3D Matterport
Virtuális Épület Túra

A 3D Matterport túra jelenleg a legfejlettebb, leghasznosabb eszköz egy ingatlan értékesítése során. A 3D-s virtuális túra során az ügyfél meg tudja tekinteni az épület alaprajzát, szobáit és akár egy úgynevezett babaház nézetben is láthatja.

Kisfilmek forgatása

Ingatlanát szívesen bemutatjuk egy kreatív reklámfilm, kisfilm, formájában. Forgatunk kampányokhoz, akár 4K felbontásban is. Otthonosan mozgunk az animációk terén, a jogtiszta zenei aláfestésért is felelünk.

2D Alaprajz Készítése

Igény esetén elkészítjük az ingatlan méret pontos 2D-s alaprajzát is az ügyfél részére, melyet a potenciális vásárlók manapság már alapkövetelménynek számítanak, így ennek megrendelését mindenképp javasoljuk.

3D modellezés

Drónfelvételek segítségével be tudjuk szkennelni ingatlanát, majd ebből egy 3D modellt tudunk készíteni, amely fantasztikus segítséget nyújt építészeti tervekhez, látványtervekhez és ipari felmérésekhez.

3D VIRTUÁLIS SÉTA ÉS 360 FOKOS PANORÁMA FOTÓZÁS

A munka folyamata

Időpont egyeztetés után megjelenünk a helyszínen, majd elkészítjük a szükséges mennyiségű 3d fotókat. Ez az ingatlan méretéről függően 10 perctől akár 2-3 óráig is tarthat.

A mi általunk használt technológia esetén, nincs szükség utómunkára, ugyanis a kapott képeket a szoftver automatikusan elkezdi feldolgozni, miután mi végeztünk a 3d fotók elkészítésével.

Utómunkázás

Közzététel, Átadás

Mi igyekszünk minél hamarabb átadni ügyfeleinknek az elkészült munkákat, ez általában 24 órán belül meg tud történni, de 48 órán belül mindenképp megküldjük az adott linket, melyet az ügyfél már meg is oszthat bárhol.

Referencia

3D Virtuális Séta Készítése

Általános díjszabás

3d virtuális ingatlan túra készítés
3d virtuális ingatlan séta készítés
3d virtuális túra
3d virtuális séta
3d virtuális ingatlan túra
3d virtuális ingatlan séta
3d matterport virtuális séta készítése
360 fokos ingatlan bemutató
360 fokos virtuális ingatlanséta
360 fokos fotózás
360 fokos fotó készítés
panoráma fotózás
panoráma fotó készítés
gömbpanoráma készítés

Tájékozatató jelleggel összeállítottunk két csomagot ami támpontot tud neked adni abban, milyen összegre számíthatsz. Egyedi elképzeléssel kapcsolatban vedd fel velünk a kapcsolatot.

Virtuális Séta Árak

50m2-ig

40m2-ig                                                 25.000 Ft
80m2-ig                                                 35.000 Ft
200m2-ig                                               45.000 Ft
Egyedi elképzelés                                 Keress minket!

Kapcsolat

Ha felkeltettük érdeklődésed, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Telefon: +36 30 827 6261

Email: info@krix.hu