online

Marketing

Solutions

SEO - KERESŐOPTIMALIZÁCIÓ

Érd el a legjobb helyezéseket a keresőrendszerekben!

A keresőoptimalizálás, vagy másik népszerű elnevezésén a SEO (Search Engine Optimization) manapság az internetes jelenlét egyik legmeghatározóbb alapvetése. Kizárólag olyan weboldalak képesek hosszú távon is sikeresen megtartani rangos elhelyezkedésüket a legnépszerűbb keresőrendszerek felületén, melyek teljes egészében SEO szakemberek felügyelete alatt állnak, s jó esetben már eleve SEO szempontok figyelembevételével készültek.

A keresőoptimalizálás azonban egy igen ingatag terület azok számára, akik nem értenek hozzá, vagy rosszabb esetben azt hirdetik magukról, hogy szakértői a különféle, idevágó megoldásoknak, azonban jelentős eredményeket elérni képtelenek.

Cégünk soha, semmilyen körülmények között nem bocsátkozik felelőtlen ígéretekbe a SEO kapcsán, hiszen kizárólag a területen munkálkodó ál-szakemberek ígérnek 100%-os eredményekkel járó, gyors és maradandó sikert. A SEO fogalma bizonyos értelemben megfoghatatlan, ennek megfelelően minden egyes feladat más, mint a többi.

Mi azonban a keresőoptimalizálás területén szerzett jelentős tapasztalatainknak köszönhetően olyan kampányokat készítünk weboldalad sikerességének elérése érdekében, mely alapvetéseit tekintve különbözik a hazánkban elterjedt félmegoldásoktól, hiszen naprakész módon, nemzetközi információk alapján dolgozunk, s amit nyújtani tudunk a SEO világában, az garantáltan mindig a legfrissebb szabályok, módszerek és eljárások alapján történik.

Nem ígérjük, hogy heteken belül te leszel az első a releváns Google találatok között, ellenben garantált, hogy 2-3 hónapos, a kezdetektől alaposan priorizált ütemtervezetünk véghezvitele maradandó eredménnyel szolgál.

Rendszeresen figyelemmel kísérjük azok keresőrendszerekben elfoglalt helyezéseit és eredményeit, akik bár megkerestek bennünket árajánlatunkat kérve, mégsem minket választottak.

Felállított statisztikánk azt mutatja, hogy mindazok 90%-a, akik végül az olcsóbb, sokat ígérő vállalkozások SEO megoldásait választják, fél éven belül súlyos mértékben elveszítik eleinte kecsegtetőnek tűnő helyezéseiket, s igen sok esetben akár a nyolcadik, tizedik találati oldalra kerülnek.

Mi nem használunk a Google által tiltott módszereket és nem trükközünk. Ezért érnek el az általunk kezelt weboldalak rendere hosszú távú sikereket.

MIÉRT DOLGOZZ VELÜNK?

  • Keresőoptimalizálás területén szerzett jelentős tapasztalattal rendelkezünk
  • Garantáltan a legfrissebb szabályok, módszerek és eljárások alapján dolgozunk
  • Ütemtervümk véghezvitele maradandó eredménnyel szolgál
  • Cégünknél nincsenek fél megoldások
  • Cégünk nem használ a Google által tiltott módszereket

Szeretnél Te is az élvonalban lenni? Töltsd ki ajánlatkérő űrlapunkat! Hamarosan válaszolni fogunk.

Kérj ajánlatot az alábbi gombra kattintva vagy vedd fel velünk a kapcsolatot a megadott elérhetőségeink egyikén.