online

Marketing

Solutions

WEBFEJLESZTÉS, WEBOLDAL KÉSZÍTÉS

Mert a honlap készítés jóval több, mint ígéret az eredményességhez!

Mi nem árulunk zsákbamacskát. A weboldal készítés közel sem ér véget azzal, hogy felmérjük, mit szeretnél, majd miután elfogadod a grafikai terveket, néhány napon belül el is készül áhított weblapod, ami onnantól kezdve garantáltan a Google első három keresési helyén szerepel majd, s Neked csak hátra kell dőlnöd.

Ez nem így van. Azonban ha profikra bízod a munkát, Neked nem fog feltűnni, hogy mindez valójában mennyire is összetett feladat.

Mi nem elkészítjük, hanem megalkotjuk weboldaladat
Filozófiánk szerint a weboldalkészítés nem csupán egy kötelező divatelemeket és aktuális grafikai, illetve felhasználófelületi irányvonalakat követő burok, hanem konkrétan az, amit leendő látogatóid, ügyfeleid, partnereid megismernek belőled. Manapság a legtöbben másodpercek alatt döntenek arról, hogy tetszik-e nekik amit látnak és továbbérdeklődnek, avagy ellenkezőleg, és mennek is tovább böngészni.

Neked az a dolgod, hogy hatékony, megnyerő és egyed legyél. Mi abban tudunk segíteni, hogy ezt képes legyél megvalósítani.

Elkészítjük professzionális weboldalad, a Te feladatod már csak annyi, hogy stabil hátteret biztosíts a felület mögé: valóban az légy, aki weblapod tanulsága szerint vagy – igényes, megbízható, világszínvonalú szolgáltató, szakember, értékesítő, egyesület, alkotó, s bármi egyéb.

Kóklerek helyett naprakész weboldalkészítőkkel az igaz eredményekért
A honlapkészítés világában, akárcsak az internet bármely területén, aligha létezik a szakértelem mellett fontosabb, mint a naprakész felkészültség.

A design, a felépítés, a nyitólapok megjelenítése, s lényegében minden összetevő, strukturális elem állandó változásban van, így csak azok a weboldalkészítők tudják megvalósítani mindazt, amit szeretnél, akik a nap 24 órájában követik a webes eseményeket úgy fejlesztői, mint designer szemmel.

Ezért döntesz jól, ha nem keresgélsz tovább, inkább kitöltöd ajánlatkérő lapunkat, vagy felkeresel bennünket alábbi elérhetőségeink bármelyikén.

Miért ajánljuk a teljesen egyedi honlapokat?

 • 100%-os testreszabhatóság
 • Egyedi, meghatározó design
 • Optimális betöltődési sebesség
 • Karbantartásmentesség
 • Biztonságosság
 • Bármikori továbbfejleszthetőség, szerkeszthetőség
 • Magas terhelhetőségség

MIÉRT PONT MINKET VÁLASSZON?

 • Saját projekt managert kap aki az egész folyamatot átlátja és naprakészen tájékoztatás nyújt
 • Követjük a trendeket és a fejlesztéseket, így gyorsak és hatékonyak vagyunk
 • Kiemelkedő minőséget nyújtunk
 • Áraink versenyképesek
 • Cégünknél fiatalos, rugalmas, dolgozni vágyó szakemberekkel dolgozhat együtt
 • Folyamatos betekintést kap az épülő projektjével kapcsolatban

FELKELTETTÜK ÉRDEKLŐDÉSEDET HONLAPKÉSZÍTÉS EGYEDI IGÉNYEK ALAPJÁN SZOLGÁLTATÁSUNKKAL?

Kérj ajánlatot az alábbi gombra kattintva vagy vedd fel velünk a kapcsolatot a megadott elérhetőségeink egyikén.

Weboldalkészítés. Rendben van. De mennyiért?

Az árak kérdése a honlapkészítés világában nem egységes, hiszen ahányféle elgondolás, amennyi más és más cél, annyi különböző weblap. Ha valaki azt mondja neked egy ajánlatban, hogy én márpedig függetlenül attól, hogy mire van szükséged, X forintért elvállalom weboldalad teljes megtervezését és elkészítését, az bizony több mint valószínű, hogy dilettáns és jobb, ha óvakodsz a vele való együttműködéstől.

A honlapkészítés árakat mindig az határozza meg, hogy konkrétan mire van szüksége a megrendelőnek. Így természetes, hogy mondjuk egy egyetemi tanár szakmai életrajzát és fotóit tartalmazó weboldalt nem annyiért készítünk el, mint egy olyan weblapot, amely például egy kristálypoharakat gyártó és forgalmazó cégnek készül, akik ráadásul webshopot is szeretnének beépíteni az oldalba.

Töltsd ki ajánlatkérő lapunkat, s elgondolásaid alapján mi összeállítunk neked egy egyéni árajánlatot, mely először természetesen csak körvonalazott ajánlat lesz, a továbbiakról személyesen, telefonon, vagy e-mailben egyeztetünk.