online

Marketing

Solutions

WEBSHOP KÉSZÍTÉS, KARBANTARTÁS

Tűnj ki a webshopok kavalkádjából egy igazán egyedi és felhasználóbarát webáruházzal!

Mikor lesz hatékony a webshopod? Nos, ez a kérdés igen összetett, ennek megfelelően jelen felületünk nem is alkalmas arra, hogy részletesen kifejtsük a témakört. Inkább nézzük meg a legfontosabb ismérveit egy jól működő webáruháznak! Ha a tiéd is ilyen, akkor gratulálunk és örülünk neki, hogy már sikerrel vagy jelen a weben! Ha nem, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot, szívesen segítünk!

Könnyű alkalmazhatóság, egyértelmű felépítés, kifogástalan navigáció
Ha nagyon tömörek és rövidek akarunk lenni, akkor azt mondhatjuk, hogy egy jó webshophoz körülbelül erre a három dologra van szükség.
Ha ezekkel rendben vagy, webáruházad szinte biztosan hatékonyan üzemel majd, persze feltételezve, hogy termékeid megfelelő branddel bírnak, illetve a marketing valóban hatékony.
Ez azonban kevésbé a webshopon múlik, sokkal inkább azon, hogy sikerült-e felmérni és kiépíteni egy kalkulálható célközönséget.

Cégünk logók, reklámok, videók készítésével és online marketinggel is foglalkozik, így nyugodtan fordulj hozzánk a termékek támogatásával kapcsolatban is!

Fontos, hogy webshopodat könnyedén tudja használni minden olyan látogató, akitől vásárlást remélsz. Ehhez először fel kell mérnünk, hogy mely bázisra számíthatunk, ez után jöhet a célközönségre történő optimalizálás.

A webáruház mind vizuálisan, mind szövegesen egyértelműen legyen felépítve! Ha kusza, zavaros, nehezen követhető, alig kisilabizálható a felület, látogatóid néhány másodpercen belül továbblépnek majd webshopodról, s keresnek olyan webhelyet, ahol nem kell azon gondolkodni, hogy miképpen is lehet eljutni a termékhez, s hogyan lehet azt gyorsan megrendelni.
Ez persze nem a te feladatod, hanem a miénk. Neked elég annyit tudnod, hogy ha megbízol bennünket a feladattal, olyan webshopot kapsz, amely minden látogatódat kielégíti majd, s a konverziós arány kapcsán nem lesz majd szükség fejcsóválásra.

Számos mögöttes rendszer integrációjára képesek vagyunk

  • Számlázó Rendszerek
  • Fizetési Lehetőségek
  • Vállalatirányítási Rendszerek
  • Raktárkészlet Kezelők
  • Prémium Vírusvédelem
  • Biztonsági Mentéssel Foglalkozó Prémium Bővítmény
  • ÁSZF Személyreszabása/GDPR Megfelelőség Beépítése
  • Kiszállítási Megoldások

Szeretnél Te is az élvonalban lenni? Töltsd ki ajánlatkérő űrlapunkat! Hamarosan válaszolni fogunk.

Kérj ajánlatot az alábbi gombra kattintva vagy vedd fel velünk a kapcsolatot a megadott elérhetőségeink egyikén.